To konto służy do logowania i otrzymywania powiadomień alarmowych.
Dane osoby, która będzie codziennie klikać przycisk HALLO.
W tym przedziale Twój Bliski klika przycisk HALLO. Po jego upływie bez kliknięcia system wyśle powiadomienie.
Po założeniu konta możesz zaprosić kolejne osoby alarmowe z panelu rodziny. Każda z nich samodzielnie zaakceptuje Regulamin i Politykę Prywatności przed aktywacją — zgodnie z wymogami RODO.
Masz już konto? Zaloguj się